Ο Αγιασμός στο Σχολείο με την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2023 – 2024.

Με επισημότητα έγινε στον αύλειο χώρο του Σχολείου μας η καθιερωμένη τελετή του αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023.

Τον αγιασμό τέλεσε  ο εφημέριος του Ι. Ν. Αγίας Παρασκευής π. Κωνσταντίνος Φωτίου, ο οποίος έδωσε στους μαθητές και τις μαθήτριές μας ευχές για πρόοδο και επιτυχίες.

Χαιρετισμό προς τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς απηύθυναν ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης Παιδαγωγικής Ευθύνης του Γυμνασίου μας κος Αναστάσιος Ευαγγελόπουλος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κονταριώτισσας κος Στέφανος Παπαδόπουλος, ο Αντιδήμαρχος κος Αθανάσιος Καλαϊτζής ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Δίου – Ολύμπου, ο εκπαιδευτικός,  αιρετό μέλος του ΠΥΣΔΕ  και μέλος της ΕΛΜΕ Πιερίας, κος Δημήτριος Μπουλούμης, ο κος Αναστάσιος Μιντός, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου μας και η Διευθύντρια του σχολείου κα Κωνσταντίνα Μπέη. Όλοι ευχήθηκαν υγεία και δύναμη για μια γόνιμη και δημιουργική χρονιά, ενώ εστίασαν στον διττό ρόλο του σχολείου, αυτόν της κατάκτησης της γνώσης και της ανάπτυξης της  σχολικής ζωής.

Μετά την ολοκλήρωση της τελετής ανακοινώθηκε στους μαθητές το πρόγραμμα για την επόμενη ημέρα και έγινε η διανομή των βιβλίων.