«Με Ένα Αερόστατο»

                                                  

Την δεύτερη θέση πανελλαδικά κατέκτησε η χορωδία του Γυμνασίου Κονταριώτισσας στον Δημιουργικό Μαθητικό Διαγωνισμό «Κάνε Μια Ευχή» στην κατηγορία ΤΡΑΓΟΥΔΙ. Το Σχολείο μας έλαβε μέρος με το τραγούδι «Με Ένα Αερόστατο» (ακούγεται στον σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=oc4L3uOsMhw).

Τους στίχους έγραψε η μαθήτρια της Γ΄ Τάξης Αικατερίνη Συμεωνίδου, την μουσική επένδυση και ενορχήστρωση ανέλαβε ο Καθηγητής του Σχολείου, της Μουσικής, κύριος Ιωάννης Γρηγορίου και η ηχογράφηση του τραγουδιού πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024 στο Pink Studio, στην Κατερίνη. Στίχοι όμορφοι, που εξυμνούν την φιλία, την ανθρώπινη αλληλεγγύη, την αισιοδοξία, την ελπίδα, τα νεανικά όνειρα και την πίστη ότι μπορούν αυτά να γίνουν πραγματικότητα, επενδύθηκαν μουσικά με μελωδία δροσερή και αποδόθηκαν με τις εφηβικές φωνές των μαθητών μας δημιουργώντας το τελικό υπέροχο αποτέλεσμα.

Η συμβολή του Εκπαιδευτικού σε αυτή την προσπάθεια υπήρξε καθοριστική, εφόσον καθοδήγησε τα παιδιά σε όλη την διάρκεια της προετοιμασίας τους, αλλά και τα παρότρυνε να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό. Το αποτέλεσμα τους δικαίωσε!

Την συμμετοχή μας στον Διαγωνισμό στήριξαν οι υπεύθυνοι του Pink Studio, με την υπομονή και την διάθεση συνεργασίας τους με τους μαθητές, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας, ο οποίος ανέλαβε το κόστος της μετακίνησης της χορωδίας και των συνοδών Καθηγητών για την ηχογράφηση, αλλά και το σύνολο των Εκπαιδευτικών του Γυμνασίου, οι οποίοι με τον δικό τους τρόπο στήριξαν, επίσης, την προσπάθεια του Συναδέλφου και των μαθητών μας﮲ τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς.

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Κονταριώτισσας συγχαίρουμε θερμά τα παιδιά της χορωδίας του Σχολείου μας και τον Καθηγητή τους της Μουσικής για την διάκρισή τους και ευχόμαστε επιτυχία σε κάθε τους προσπάθεια.