Πρότυπη αίθουσα διδασκαλίας - Αναγνωστήριο Βιβλιοθήκης
Παρασκευή, 15 Ιούλιος 2011 10:22

Επιτέλους, το όνειρο έγινε πραγματικότητα!

Η δυτική αίθουσα του κτιρίου που στεγάζει τη Βιβλιοθήκη μετατράπηκε σε πρότυπη αίθουσα διδασκαλίας και συνεργατικής μάθησης - αναγνωστήριο της Βιβλιοθήκης.

Η αίθουσα δεν θυμίζει σε τίποτα πλέον την παλιά της εικόνα.

Τοποθετήθηκε πάτωμα laminate, περσίδες αντί για κουρτίνες, φωτιστικά και βάφτηκε σε ζωηρά χρώματα. Εγινε μια γωνιά με μαξιλάρες και μία με καναπέ.

Εξοπλίστηκε με διαδραστικό πίνακα, 3D τηλεόραση 55'' , ραδιοενισχυτή, ηχεία 5.1, δορυφορικό δέκτη και 2 φορητούς υπολογιστές.

Τα τραπέζια είναι στρογγυλά και υπάρχουν ντουλάπια για τις τσάντες των μαθητών. Υπάρχουν μαγνητικοί πίνακες για να μπορούν να εκφράζονται οι μαθητές με τα σημειώματα που θα επικολλούν.

Η χρήση της αίθουσας θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των τμημάτων που θα δημιουργηθούν την επόμενη σχολική χρονιά - αν χρειαστεί θα είναι αίθουσα διδασκαλίας για ένα τμήμα  μέχρι να κατασκευαστεί το νέο Λύκειο, το οποίο έχει ήδη δημοπρατηθεί.

Η αίθουσα κατασκευάστηκε σε μικρό χρονικό διάστημα (15 Ιουνίου 2011 έως 12 Ιουλίου 2011). Πολύ χρήσιμες ήταν οι συμβουλές της σχολικής συμβούλου των φιλολόγων κ. Πηνελόπης Τζιώκα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες της αίθουσας

 

 

 

 

 

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο .


Joomla!. XHTML and CSS.